Policies

1. PR-policy

För att du ska kunna lita på innehållet av vår blogg skriver vi journalistiskt oberoende. Vi står för varje publicerat ord. Vår åsikt är alltid vår egen och kan inte köpas. Detta är det enda sättet att långsiktigt upprätthålla hög trovärdighet.

Vid reklamsamarbeten markerar vi de aktuella inläggen i enlighet med lagen om marknadsföring.

Kommentarer och feedback är välkomna i vår blogg, såvida de inte förolämpar några människor eller strider mot lagen.

Om inte annat anges är alla texter och foton på bloggen våra. Du kan länka till vår webbplats utan att be om lov. Om du vill använda våra texter eller bilder vänligen kontakta Eyal på email eyal@upptacktsfard.se

 

2. Integritetspolicy

Det här är en personlig blogg och webbplatsadressen är https://upptacktsfard.se

I denna integritetspolicy beskrivs hur vi samlar in och använder personlig information på webbplatsen.

 

Webbplatsen använder kakor (cookies)

När du besöker vår blogg lagras så kallade kakor (“cookies”) på din dator/smartphone/surfplatta. Det är information som används för att ge dig en bättre användarupplevelse.

Kakorna på vår blogg används för att komma ihåg besökares information när de lämnat en kommentar. Detta för att besökare inte ska behöva skriva in all information på nytt nästa gång de lämnar en annan kommentar. Kakor används också för att göra det möjligt att analysera hur besökarna använder vår blogg.

Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. På webbläsarens hjälpsidor hittar du information kring detta.

 

Kommentarer

När du lämnar kommentarer på bloggen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret och ip-adress. Uppgifterna skickas anonymiserat till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar. Dessutom kontrolleras kommentarer från besökare via en automatiserad tjänst för att upptäcka och därigenom undvika skräppost bland kommentarerna.

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Om du har skrivit några kommentarer på den här webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

 

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har några frågor om vår integritetspolicy. E-mail: info(at)upptacktsfard.se

 

3. Ansvarsfriskrivning

Även om vi gör vårt bästa för att säkerställa att varje detalj i bloggen är korrekt, kan fel inträffa. Världen förändras ständigt och vi är inte perfekta. Därför kan vi inte under några omständigheter hållas ansvariga för eventuella felaktigheter.

Detta är en personlig blogg. Eventuella synpunkter eller åsikter som presenteras i den här bloggen är personliga och tillhör endast bloggens ägare. Bloggägaren tar inget ansvar för att all information på denna blogg i alla sina delar alltid är korrekt och komplett, inte heller för de länkar som finns på bloggen. Bloggägaren är inte heller ansvariga för eventuella förluster eller skador till följd av användandet av information på bloggen. Användande av information från bloggen sker därför på användarens egen risk.