Läs vår artikel om Sachsiska Schweiz i tidningarna

Utsikt från Bastei över Elbe

Panorama över Elbe från sandstensklippor i Sachsiska Schweiz.

 

Sachsiska Schweiz i Tyskland bjuder på sandstenspelare i fantasieggande former som skjuter upp ur marken längs floden Elbe. Inget för den höjdrädda, men ett eldorado för vandrare som vill uppleva en annorlunda och storslagen natur.

Läs om sevärda Sachsiska Schweiz i det resereportage som vi gjort för Sveriges ledande nyhetsbyrå TT. I sin tur distribuerar TT reportaget  till upp mot 30 dagstidningar runt om i landet. Här kan du läsa reportaget. Eller här om den första länken inte fungerar.

Du kan självklart även läsa om våra oförglömliga upptäcktsfärder i Sachsiska Schweiz här på bloggen, här hittar du alla inlägg vi publicerat hittills. Där finns inspiration och tips på vandringar och naturupplevelser.

Fler inlägg från Sachsiska Schweiz kommer här på bloggen under den närmaste tiden, så håll utkik.

Klippor vid Bastei

Häpnadsväckande panorama över sandstenspelarna vid Bastei.

Stege upp för klippa.

Många stegar och trappor under vandringar i Sachsiska Schweiz.


Text och bild: Kerstin


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.