Gör kloka on-shore investeringar: köp mango

Mangosar i en låda.

Mango. Investering både i hälsa och ekonomi.

Psst! Är du intresserad av en högavkastande penningplacering? En placering vars avkastning slår bankens mer eller mindre nollränta med hästlängder? Duger uppemot 50 procents avkastning – per dag?

Låter det för bra för att vara sant? Du behöver inte vara orolig för något högriskprojekt. Det handlar varken om optioner, spekulationer, inte ens obligationer. Det är en perfekt investering för dig med bondförnuft och fötterna på jorden. Trygghet är honnörsordet. Ty det handlar om en idiotsäker investering, utomlands.

I mango! Två gånger i veckan sänker lågpriskedjan vi handlar i på Mallorca priserna på några utvalda grönsaker och frukter. Och då med illorange lappar som gör en investerare själaglad, rabatterna är generöst tilltagna på uppemot 50 procent. Vi har fyndat en hel låda mango, avokado och en massa annan frukt och grönt av prima kvalitet. Den goda kvaliteten har att göra med att det mesta odlas i Spanien. Det är färskt och transporterna är korta.

Så investeraren blir glad både av löjligt låga priser och nyttiga antioxidanter. Man tjänar pengar och lever hälsosammare på en och samma gång.

Snacka om mer liv för pengarna!

Brukar du “investera” i mat?

 

Fotnot:

Som i alla investeringar gäller det att se upp med de finstilta. Denna placering saknar insättningsgaranti. Däremot har vi utan knussel kunnat få tillbaka pengarna när varan var dålig.

Skylt om apelsiner på extrapris..

37 procents avkastning på apelsiner. Hör med banken om de kan matcha det.


Text: Eyal
Bild: Kerstin


 

2 svar

  1. Sara skriver:

    Åh wow en hel låda med mango, vilken dröm! Mango och avocoado är två av mina absoluta favoriter! Köpte själv två mango i veckan på extrapris! Önskar att det odlades mango och avocado här så att man kunde få färska varor till bättre pris! Tyvärr är det ju sällan billigt med avocodo och mango i sverige, men när det väl händer får man passa på!

    • PåUpptäcktsfärd skriver:

      Bästa avocado och även mango som vi någonsin ätit inhandlades på marknad på La Palma. Lokalt odlat förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.