Samarbeten

Är du intresserad av att köpa våra bilder, anlita oss för journalistiska uppdrag, placera reklam på vår blogg eller något annat kommersiellt samarbete?

Berätta och mejla oss på: info(at)upptacktsfard.se

Privata förfrågningar om restips besvaras ej per mejl, men det går bra att skriva kommentarer på våra blogginlägg eller på vår Facebook.

 

Policys

För att våra läsare ska kunna lita på innehållet av vår blogg skriver vi journalistiskt oberoende. Vi står för varje publicerat ord. Vår åsikt är alltid vår egen och kan inte köpas. Detta är det enda sättet att långsiktigt upprätthålla hög trovärdighet.

Vid reklamsamarbeten markerar vi de aktuella inläggen i enlighet med lagen om marknadsföring. Om inte annat avtalats har alla reklamsamarbeten en begränsad varaktighet på tre månader.

Kommentarer och feedback är välkomna i vår blogg, såvida de inte förolämpar några människor eller strider mot lagen.

Om inte annat anges är alla texter och foton på bloggen våra. Du kan länka till vår webbplats utan att be om lov. Om du vill köpa våra texter eller bilder vänligen kontakta Eyal på email info(at)upptacktsfard.se

Även om vi gör vårt bästa för att säkerställa att varje detalj i bloggen är korrekt, kan fel inträffa. Världen förändras ständigt och vi är inte perfekta. Därför kan vi inte under några omständigheter hållas ansvariga för eventuella felaktigheter.