Guidade vandringar på Kullaberg

Häng med oss på en privat guidning på storslagna Kullaberg!

 

English      Deutsch

Vårt erbjudande

Följ med oss på en upptäcktsfärd på Kullaberg. Du kommer att få en privat guidning till några av våra favoritplatser på Kullaberg. Vi tar dig till en avsides utsiktsplats för att njuta av storslagen havsutsikt från höga klippor.

Under vår upptäcktsfärd hinner vi att uppleva Kullabergs fantastiskt varierade natur. Du kommer också att känna på havet på nära håll på en bildskön klapperstensstrand, titta till åtminstone en grotta och ”skogsbada” i bokskog.

Tillsammans kommer vi att förnimma naturen med alla sinnen: lyssna på fåglar, dra in havsdoften och kika efter världens snabbaste rovfågel, pilgrimsfalken, som med en gnutta flax kanske svischar förbi. Givetvis ska vi titta efter tumlare, den enda valen som bevistar Sverige året om. Några garantier på att se vilda djur som lever fritt i naturen kan vi förstås inte lämna. Däremot törs vi lova en minnesvärd naturupplevelse med fantastiska vyer.

 

Priser och bokning

Fyra timmars privat guidad vandring kostar 1 950 kr för 1-2 personer. Varje ytterligare person 495 kr. Fika med strålande havsutsikt ingår.

Max 5 personer. Lägsta åldern 12 år.

Anmälningsavgift 10 procent som betalas i samband med bokningsbekräftelsen från oss. Resten swishas när vi ses.

Du bokar genom att mejla en förfrågan till eyal@upptacktsfard.se. Ange datum, önskad tid och hur många ni är. Välkommen med din bokningsförfrågan.

Har du några frågor? Mejla dem till samma mejladress. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om oss

Sedan 2018 har vi genom vår reseblogg På Upptäcktsfärd delat med oss av våra vandringsresor till tusentals användare. Återkommande skriver vi resereportage för bland annat DN och Allt om resor.

Sedan 2021 är vi diplomerade som guider på Kullaberg av Naturum Kullaberg, vilket drivs av Länsstyrelsen i Skåne på uppdrag av Naturvårdsverket. Vi delar gärna våra kunskaper om naturen med dig.

Eyal

Kerstin


Text: Eyal
Bild: Kerstin