Det ska vi skriva om nu

När den stora världen släcker ner blir ”den lilla världen” hemmavid viktigare än någonsin. Vi älskar den lilla världen och ska blogga om den!

 

Krisen ställer till det för alla. Också för resebloggare. Men vi ger inte upp bloggandet. När den stora världen släcker ner, blir den lilla världen hemmavid viktigare än någonsin. Parken nära dig, skogen, tussilagon i dikeskanten, talgoxen utanför köksfönstret. Vi älskar den lilla världen!

Så du kan vänta dig observationer från och reflektioner över vår vardag. Du kan vänta dig ett och annat kåseri. Vi har även kvar några opublicerade inlägg från tiden på Mallorca. De ska inte vänta på bättre tider. De ska ut snart så att du ska kunna ta del av våra upplevelser.

Talgoxen utanför köksfönstret förgyller vår lilla värld.

 

Tid av medmänsklighet

I krisens stund tror vi att människor kommer att närma sig varandra. Inte fysiskt kanske, men med hjärtat. Genom att visa medmänsklighet och omtanke om varandra. I så fall kommer något fint ut av dessa omständigheter. Det hoppas vi. Också det skriver vi gärna om. Så om du har hört en berättelse av omtanke och medmänsklighet tipsa gärna oss om det. Antingen på bloggen, vår Facebook eller på vår e-post eyal@upptacktsfard.se (Om du föredrar att bli uppringd kan du lämna ditt telefonnummer).

 

Vad önskar du?

Berätta gärna om du har egna önskemål om vad du skulle vilja läsa på vår blogg. Vi lyssnar.

Ta väl hand om dig och dina nära och kära.

Ta väl hand om dig och dina nära och kära!


Text: Eyal
Bild: Kerstin


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.