På väg till Italien igen!

Carla

På väg till Italien och ett nytt möte med Carla som vi träffade i höstas i Cinque Terre. Ska bli jättekul!

 

För ett knappt år sedan vandrade vi i Cinque Terre och hade svårt att hitta stigen. I stället mötte vi en fantastisk person – Carla. Nu ska vi och denna ungdomliga 70-åring vandra tillsammans i norra Italien.

Livet blir sällan som man tänkt sig. Med lite flyt och rätt inställning kan det bli bättre, mycket bättre. Det har vi varit med om gång på gång. Så även under vår vandring från Volastra till Vernazza i världskulturarvet Cinque Terre. När vår tänkta väg verkade vara stängd och vi var nära att bryta ihop träffade vi Carla. Hon undrade om vi ville ha skjuts i hennes “trenino”, ett smalt litet “tåg” som går på en skena och har “tänder” likt en bergbana. Det blev en oförglömlig färd med utsikt över Medelhavet och Vernazza med sina färggranna hus.

Mest oförglömlig är dock Carla. Och i dag ska vi träffa henne igen för att vandra i alperna i norra Italien. En gemensam upptäcktsfärd som vi har längtat efter!

Carla och Eyal mellan vinrankorna

Då vandring i Cinque Terre. Nu i italienska alperna.


Text: Eyal
Bild: Kerstin


 

2 svar

  1. Trevlig vandring! Är nyss hemkommen från 8 dagars vandring i Aosta och är övertygad om att ni kommer få det härligt.

    • PåUpptäcktsfärd skriver:

      Ja, det har du rätt i, det var verkligen en trevlig vandring. Att gå flera dagar i rad som du gjorde är inspirerande. Blir nog inte denna gång i Italien, men vi hoppas kunna göra det lite längre fram. Om en stund är det tid för en dagsvandring, för här i Claviere skiner solen för fullt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.