Välkommen till våra upptäcktsfärder!

Vi, Kerstin och Eyal, är 50-plussare. När våra barn flyttade ut för fem år sen drömde vi om en förändring i livet. Sedan bestämde vi oss. Vi har sagt “hej då” till den inbundna 9-5-tillvaron. I stället ska vi på upptäcktsfärd!

Vi ska vandra, promenera eller resa varje dag – och berätta för dig! Våra upptäcktsfärder ska ske i avkopplande tempo. Denna sköna “slow travel” betyder för oss både välmående och tid för nya upptäckter huvudsakligen i Europa.

För oss som inte bloggat förut är bloggen en upptäcktsfärd i sig. Det gör vi för att vi vill dela med oss av vår passion för resor och vandringar. Och för att vi älskar att fotografera och skriva (Eyal är frilansjournalist).

Förutom att inspirera vill vi också informera och roa med våra olika texter och bilder. Så du kan räkna med allt från inlägg om våra upptäckter, resereportage och vandringar. Vi kommer även att ge oss hän på något nuförtiden så sällsynt som resekåserier och faktaartiklar kring att vara resekonsument.

Givetvis är dina kommentarer oumbärliga för bloggens utveckling. Vi älskar respons och blir väldigt glada om du kommenterar, gillar och delar våra inlägg.

Häng med på våra upptäcktsfärder!

Kerstin & Eyal


 

12 svar

 1. Precis hittat er blogg och åh, blir så pepp och glad av detta! Så sjukt inspirerande och SKÖNT att läsa om andra än unga människor som är ute och reser! Ni är absolut mina nya förebilder! 🙂

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej!
   Vad roligt att du har hittat till oss och tack för dina värmande kommentarer! Hoppas du även framöver kan hitta inspiration i våra inlägg. Vad skulle du vilja läsa om?

 2. Janne skriver:

  Hej ! Va roligt .. Lycka till Med vänlig hälsning, Janne Bar

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej Janne! Tack för dina värmande ord! Hoppas bloggen kan ge dig trevlig läsning.

 3. Sara skriver:

  Det är ett rent nöja att följa er fina blogg! Med fantastiska bilder och så otroligt välskrivna texter! Er blogg och eran livsstil är en sann inspiration!

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej Sara! Så kul att vår blogg kan vara till inspiration för dig. Vi glädjer oss enormt!

 4. Sanne skriver:

  Spännande att få följa med på era och äventyr! Tycker mycket om er frontbild. Så söta så!

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej Sanne och välkommen till vår blogg! Och tack för kommentarerna! Vi hoppas att du kommer att kunna hitta inspiration på bloggen.

 5. Vad kul med en blogg om vandring! Vi älskar också att vandra och det är så härligt att hitta inspiration hos er från ställen som vi ännu inte varit på! Keep on walking 🙂

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej! Vad roligt att ni hittat hit och stort tack för de uppskattande orden. Vi hoppas kunna komma med många inspirerande inlägg om vandring. Vi älskar ju att vandra!

 6. Jacob skriver:

  Roligt att följa er blogg och era vandringar, ser fram emot nya resmål!

  • PåUpptäcktsfärd skriver:

   Hej Jacob! Tack för dina kommentarer. Vi ska göra vårt bästa för att komma med inspirerande inlägg om nya resmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.